Duurzame energie en NUON gaan samen

NUON is een energieonderneming die elektriciteit , energie-gerelateerde producten , gas , warmte en koude produceert en levert. Als onderdeel van Vattenfall,  is dit bedrijf bediener van circa 2 miljoen  klanten . NUON is van mening dat klanten betrouwbare , betaalbare, en zo schoon mogelijke energie moeten afnemen bij een leverancier. Deze centrale gedachte zorgt ervoor dat NUON steeds gaat voor een verhoogde  productie van “groene stroom”. Om een schonere , duurzame wereld te hebben moeten wij ervoor zorgen dat energie steeds groener wordt. NUON neemt nu actie om de klanten te faciliteren die gaan voor een duurzame wereld. Nuon heeft contracten vanaf € 1.444,59 per jaar voor groene stroom en gas . Een zeer scherpe prijs op basis van een verbruik van 2500 kWh aan stroom en 1300 m³ aan gas. 

NUON en de klant doen het samen

NUON en de klant bekijken de behoefte samen en aan de hand daarvan wordt er een energieadvies gegeven . De aanvraag voor stroom en gas of energie kan dan gedaan worden . NUON doet dit voor haar bestaande en nieuwe klanten . U krijgt direct inzicht in uw energieprijs per maand en jaar. De klant weet waaraan ze toe zijn , volgens afspraak. Door te luisteren naar de klant , wordt begrepen wat de behoefte is en komen verbeteringen die een verschil maken .Dit concept heeft gemaakt dat de gedachte “ NUON Blijven Loont” ontstond . Trouwe klanten die bleven bij NUON krijgen korting en er is zelf een mogelijkheid voor de klant om de dag van betaling te kiezen . Het kan allemaal bij NUON.

Energiecontracten van NUON

NUON heeft diverse contracten die de klant mag aanvragen. Er zijn klanten die kiezen voor de combinatie stroom en gas , alleen stroom of alleen gas. De mogelijkheid is er om uw energieproduct samen te stellen naar behoefte. Voor 1 jaar VastePrijsEnergie bij NUON betaalt de klant € 1.444,59 per jaar + € 200,- cashback (tijdelijk) voor groene stroom en gas. Een 3 jaar VastePrijsEnergie contract is per jaar € 1.434,75 + € 200,- cashback (tijdelijk). De opbouw van de prijzen is inclusief btw en de 5% NUON blijven Loont Korting. 

De tarieven voor de contracten zijn op basis van een verbruik van 2500 kWh voor stroom en 1300 m³ voor gas. 

Goedkoopsteenergie.com de site waar het vergelijken van energie voordeel met zich mee brengt.  De aanbiedingen voor energie op de site zijn up-to-date en geven de marktsituatie prima aan . Wees wijs en vergelijk met Goedkoopsteenergie.com.

 

Plaats een reactie