Duurzame energie afnemen via Engie uit Zonnepark Burgum?

Heeft u gehoord over het Zonnepark Burgum? Heeft u interesse om energie uit dit Zonnepark af te nemen? Lees dan de onderstaande deal goed door. Het kan een flinke besparing voor u betekenen. Dit vrij nieuw park werd in juni 2018 feestelijk geopend en bevat ongeveer 19.000 zonnepanelen. Van dat aantal liggen er zo’n 144 te water. Die vallen dus onder de zogenaamde drijvende zonnepanelen. De opgewekte capaciteit is naar zeggen van specialisten genoeg om de behoefte van 1500 huishoudens te dekken. Ook geeft dit park dus de garantie op afname van 100% groene stroom. Kies dus voor het Engie zonne-energie uit Zonnepark Burgum contract. De looptijd is drie jaar!

Zonne-energie zal altijd top blijven

Zonne-energie is afkomstig uit een natuurlijke bron en zal altijd grijze energie overtroeven. Er komt tijdens het productie proces van zonne-energie helemaal geen CO2 vrij. De geringe uitstoot van CO2 die wel vrijkomt is bij de samenstelling van de zonnepanelen. Na ongeveer drie jaren zonnestroom geproduceerd te hebben is deze CO2 uitstoot volledig gecompenseerd. Daarna kunnen de zonnepanelen onverkort voor tot wel 25 jaren zonder twijfel groene energie opwekken.

Sluit altijd een energiecontract af, het is voordelig

De zon stoot zonnestralen af en deze worden door de zonnepanelen omgezet in zonne-energie. De zonnepanelen dienen dus als instrument tijdens de omzetting. Er moet dus wel voldoende zonlicht aanwezig zijn op te kunnen produceren. Nederland heeft er door de seizoenen gelukkig meer dan voldoende van. De consumenten die zelf gebruik maken van zonnepanelen om energie op te wekken zien het nut van hun aankopen vrijwel elke dag in. Het klimaat en het milieu hebben ook baat bij, omdat ze een beetje beschermt worden tegen de uitstoot van de CO2-gassen. Ondanks u zonnepanelen bezit is het toch handig om een energiecontract af te sluiten. Het kan zijn dat er niet voldoende zonlicht is of er niet voldoende is opgeslagen. Dan gaat u wel duurzame stroom moeten afnemen van een der energieleveranciers. En voor het aanleveren van gas zult u ook de hulp van een energiebedrijf moeten inroepen.

Voordeel contract: Engie zonne-energie & gas uit Zonnepark Burgum

Bent u er nog niet aan toe gekomen om uw eigen zonnepanelen aan te schaffen? Geen nood! Laat Engie u alvast faciliteren met de beschikbare zonne-energie die ze aanbieden via het Zonnepark uit Burgum. U moet natuurlijk wel kijken als het echt voordelig uitkomt. Dat kunt u doen door simpeleweg te toetsen. Elke energie aanbieding kan voordelig lijken totdat u daadwerkelijk op basis van uw situatie gaat toetsen. Op basis daarvan (uw situatie) krijgt u tarieven en deze moet u goed vergelijken. Engie kan u dit contract ook aanbieden met gas aan verbonden. Bij de keus van dit contract doneert Engie dan een deel van de opbrengsten aan de Stichting Trees voor All. Het  goede werk dat deze stichting doet is het planten van nieuwe bomen overal ter wereld. Dat gebeurt ook in Nederland. De CO2 uitstoot wordt door de nieuwe bomen verder oomlaag gebracht.

Vergelijken van meerdere aanbiedengen aan te raden

Engie helpt u om het maandbedrag te berekenen. Is dat aanlokkelijk en voordelig genoeg voor u? Dan mag u de online overstap wagen. Twijfelt u nog? Dan wordt het tijd om energie te vergelijken. Er zijn meer dan genoeg energie aanbiedingen waaruit u kunt kiezen. Plaats alle energie aanbiedingen onder een vergrootglas en haal de voordeligste naar buiten. De goedkoopste energieleverancier moet de logische keus worden voor u. Online overstappen is heel snel gedaan, probeer het en bespaar wel honderden euro’s op jaarbasis.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie