DELTA verbindt: 3 maanden GRATIS stroom bij 3 jaar vast contract

Is het nog mogelijk om puur groene stroom af te nemen zonder de effecten van prijsstijgingen te ervaren? Het kan zeker bij meerdere energieleveranciers, alleen is de beste optie in deze nog steeds DELTA. Deze energieleverancier draait vanuit Zeeland een operatie waarbij u kennis maakt met 100% Puur Zeeuws Groen ( groene stroom). Maak kennis met de duurzame energie uit Zeeland op een aangename manier.

Waarom een verband met DELTA aangaan?

Een verband aangaan met DELTA betekent onder andere dat u het milieu alvast lief hebt. U wilt verandering en DELTA voorziet u dan ook daarin. Van grijze stroom naar groene stroom of van groene stroom naar groen stroom met EXTRA voordeel. Kortom, DELTA heeft altijd een upgrade ten opzichte van uw huidige situatie. DELTA staat garant voor 100% groene stroom met een glasheldere herkomst ( windenergie Oesterdam/ Getijdenstroom Oosterscheldekering). Vooral heel leuk voor de consumenten uit Zeeland.

3 Jaar vast contract met 3 maanden GRATIS stroom

DELTA heeft nu speciaal voor u een heel mooi aanbod. Het betreft een langdurig contract met tal van voordelen. We hebben het over DELTA Vaste prijzen 3 jaar. Wat biedt dit contract de consument? Indien u overstapt naar DELTA  en kiest voor dit contract geniet u de onderstaande voordelen:

  • 100% groene stroom uit Zeeland
  • Goedkoopste en Vaste tarieven voor groene stroom/gas
  • 3 jaar gemak en zekerheid ( gegarandeerd geen prijsstijgingen)
  • GRATIS stroom voor de duur van 3 maanden( alleen bij dit contract)

Dit zijn zeker voordelen die u sterk in overweging moet nemen. Vergelijk dit contract met de overige contracten op de markt. Wie weet is het contract van DELTA het beste voor uw situatie. Toch niet? Dan moet u de energie aanbiedingen bekijken en de voordeligste kiezen. Wat DELTA betreft mag u gebruik maken van de overstapservice om uw contract veilig te stellen. Wacht niet langer, stap over naar de Zeeuwe energieleverancier.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie