DELTA Energie: Zeelands energie tegen een scherp tarief!

Energie, beter gezegd duurzame energie blijft in vraag toenemen. Haast alle energieleveranciers doen hun uiterste best om voor de consument lucratieve energie aanbiedingen te presenteren. Daarbij komen een heleboel zaken bijkijken naast de scherpe tarieven. U kunt bijvoorbeeld ook een cashback korting krijgen of een leuk cadeau na de overstap. Het hoeft natuurlijk niet, maar het wordt gegeven. DELTA Energie brengt Zeeuwse Energie op de markt en maakt daarmee een statement.

DELTA Energie, manusje op de markt

Het is u zeker niet onbekend dat DELTA op meerdere markten vaste voet heeft. Ze zijn bijvoorbeeld actief met internet en telefonie. Echter is de core business dus wel energie. DELTA Energie draagt ook unieke kenmerken met zich mee en dat verwerft ze een unieke plek binnen de Nederlandse energiemarkt. DELTA levert zoveel als mogelijk groene stroom, maar is nog doende af te stappen van grijze stroom.

Groene of grijze stroom via DELTA Energie

DELTA Energie is realistisch en geeft eerlijk aan dat ze niet alleen groene stroom leveren. Althans nog niet, maar ze komen er wel. Doordat ze nog grijze stroom produceren hebben ze niet het imago van een volledig duurzaam bedrijf. Maar dat doet er niet toe, want u kunt als klant DELTA Energie wel helpen om zover te komen. Hoe zult u zich zeker aanvragen? Dat kan door steeds meer groene energie af te nemen.

Zeeland bron van energie

Zeeland bruist van energie. Er is wind, water en ook nog zon in overvloed. DELTA Energie maakt als Zeeuws bedrijf dus dankbaar gebruik van de bronnen en gaat dus de richting van een 100% duurzaam bedrijf op. Nederland mag dus ook aansluiting bij DELTA zoeken en een faire prijs betalen voor de afgenoemen energie.

Pakketten van DELTA Energie

Bij DELTA Energie kunt u verschillende contracten afnemen. De contracten hebben een verschillende looptijd en voordelen aan gekoppeld. U kunt kiezen uit onder nadere:

  • 1 jaar single fuel
  • 1 jaar dual fuel
  • 3 jaar single fuel
  • 3 jaar dual fuel 

Elk der contracten heeft een scherp tarief aan gekoppeld en heeft ook nog een extraatje aan gekoppeld. Dat kunt u terugzien in de vorm van een cashback of een trip naar een Roompot vakantiepark. Het ligt aan u.

Vergelijken om te besparen

Vergelijk energie en bespaar tot wel honderden euro’s op uw energiefactuur. Het kan! Na afloop van uw contract gaat uw tarief over naar een variabel tarief. Dit tarief wordt voornamelijk beïnvloed door de gang van zaken op de markt. De vaste tarieven daarentegen niet zo zeer. Vandaar het advies om over te stappen en een groen contract te kiezen. Er zijn tal van energie aanbiedingen waaruit u kunt kiezen. U zult er meer dan voldoende tegenkomen op de site van GoedkoopsteEnergie.com. Maakt u er dus flink gebruik van. Vul uw postcode + huisnummer samen met het verbruik in en laat berekenen wat u gaat betalen bij elk van de energieleveranciers. Gegarandeerd minder dan hetgeen u nú betaalt. Stap online over en profiteer.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie