De Vastelastenbond bindt strijd aan tegen hoge energietarieven, stap over en help ook!

Realistisch bekeken is een kans op besparen altijd aanlokkelijk. Zo ook besparen op energie! In Nederland kijken steeds meer mensen zeer kritisch naar de vaste lasten waar energie ook onder valt. Bent u reeds actief bezig met het bekijken van uw eigen energiekosten? Dan zit u op het juiste pad. Echter kan het nog beter als u besluit om in zee te gaan met de Vastelastenbond. Deze vereniging zal u een hele hoop voordelen kunnen aanbieden vanwege hun werkwijze.

Collectieve kortingen achter het succes van de Vastelastenbond

De Vastelastenbond heeft een heel goed uitgangspunt gezien ze onderhandelen met energieleveranciers voor collectieve korting. Door deze werkwijze kunt u een extra korting ontvangen op het vastrecht of op het leveringstarief. Daarnaast worden uw belangen aangaande energie ook behartigd en mag u van extra goede service genieten. De Switch Service van de Vastelastenbond neemt u onder andere al uw energiezaken volledig uit de handen.

Vastelastenbond een platform vol voordelige contracten

Dagelijks wordt u vast lastig gevallen door aanbieders van energiecontracten. Hoe voordelig kunnen ze wel zijn vraagt u zich best af? De Vastelastenbond geeft u echter de garantie op de beste contracten op de Nederlanse markt. De Vastelastenbond toont u verschillende contracten die samen met u worden ontleedt tot in de kleine cijfers. U krijgt uiteindelijk een contract aangeboden op basis van een correcte berekening.

Natuurlijk zijn er afzonderlijke wensen van leden, maar die worden bij het onderhandelen meegenomen. Zijn deze punten goed? dan worden ze ingelast en vallen ten voordele van de hele groep. Wat voor garanties biedt de Vastelastenbond verder? Leden van de Vastelastenbond mogen elk jaar weer rekenen op het goedkoopste contract op de markt. De Switch Service helpt u daarmee! Naast de deze service krijgt ook gegarandeerd groene stroom afkomstig van eigen Nederlandse bodem (collectieve korting via Greenchoice). Wilt u zekerheid voor langere tijd? Stap dan over en kies voor een meerjarig contract( 2 of 3 jaar). Door zich te binden aan zo een contract krijgt u onder andere een boetevergoeding en ook nog kans op extra lage tarieven.

Energie vergelijken nooit verwaarlozen

Een kans op besparen mag nooit en te nimmer aan u voorbij gaan. GoedkoopsteEnergie.com staat als onafhankelijke energievergelijker ter uwer dienst. Voorkom dat u ook ten prooi valt van te hoge energiekosten door onder andere verhogingen. Vergelijk energie met gebruik van uw verbruikswaarden voor stroom/gas en het adres de verschillende energie aanbiedingen. U ontvangt dan na de vergelijking de eerlijke bevindingen waaruit u een keus kunt maken. De keus om over te stappen ligt aan u.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie