De populairste en beste website in de categorie Energie 2017: Energiedirect.nl

De verkiezingen voor de populairste en beste website van het jaar 2017 zijn georganiseerd. Men had in diverse categorieën genomineerde websites. De grote winnaar in de categorie Energie is ongetwijfeld: EnergieDirect.nl. Deze mededeling werd gedaan op donderdagavond tijdens de uitbundige uitreiking dat werd gehouden in de Thuishaven Amsterdam. Deze prijs is de website niet onbekend daar zij in 2016 ook al met de eer vandoor ging.

Lekker direct en geen poespas

De nieuwe website is zeer zakelijk: lekker direct en geen poespas geeft Jorrit Pijlman, Head of Marketing energiedirect.nl aan. Met de woorden: “We zijn super trots met deze prijs” geeft hij aan dat deze prijs als een belangrijke verworvenheid wordt gezien. Het speciale eraan is dat het een prijs is naar beoordeling van klanten en bezoekers.

Het jaar 2017 stond in het teken van het lanceren van hun nieuwe site. De site is veel intuïtiever en ook nog mobile first van opzet. Met deze opzet worden bezoekers en gebruikers sneller en vlotter geholpen. De beste online aanbiedingen zijn in real time op de site te vinden. De bestaande en nieuwe klanten mogen altijd rekenen op een heel scherpe en voordelige deal. Lekker direct en geen poespas. deze benadering heeft positieve resultaten laten zien. Om een award te ontvangen voor het geleverd werk is dus een meer dan welkome bekroning. Energiedirect.nl is dus met recht de Beste en Populairste website voor energie. Een ieder werd aan het eind van de speech ook bedankt voor hun steun.

Blijven verbeteren

Naast de stemmen werden er ook tips mee gegeven aan energiedirect.nl. Verbeter punten zijn altijd goed, vooral als ze afkomstig zijn van gebruikers. Zodoende kunnen verbeteringen gericht aangebracht worden aan de site. Pijlman geeft aan dat energiedirect.nl nooit zal stoppen om het bezoekers en klanten gemakkelijk te maken. Energiezaken kunnen direct en eenvoudig geregeld worden. De feedback die ze hebben ontvangen gaan ze gebruiken om nog beter te worden. Het succes voelt goed en aan door de lat hoger te stellen verbeteren ze ook steeds hun diensten.

 

Wat betekent een nominatie voor de Website van het Jaar 2017?

Jaarlijks wordt de verkiezing voor de Website van het Jaar georganiseerd. Het is een online publieksprijs voor de beste en populairste websites. Het is een objectieve en onafhankelijk georganiseerde verkiezing door Multiscope en Emerce.

Voordeel is bijna synoniem voor energiedirect.nl

Wilt u een energieleverancier met een directe mentaliteit? Energiedirect.nl is dé leverancier met een lekker directe benadering. Sinds de oprichting in 2002 werken ze keihard. Niet voor niets zijn ze dus de 4de speler op de markt met een heldere belofte: een simpele en gericht aanbod , scherpe/voordelige prijs, online aanwezigheid en service en in begrijpelijke taal. Energiedirect is er nog altijd voor haar betrouwbare klanten, maar ook voor de mensen die willen overstappen.

Bron: www.emerce.nl

Plaats een reactie