Cashback vergoeding 1 jaar vast contract Energiedirect naar €90,-

Energiedirect.nl geeft u al sinds 2002 aan hoe u energie eenvoudiger en voordeliger geleverd kan worden. Er wordt dag in dag uit gewerkt aan het simpeler maken van het leveren van ‘schone’ energie aan de consumenten. Energiedirect.nl kijkt graag vooruit en wilt het milieu ook helpen beschermen. De keus is dus al vanaf het begin gemaakt om alleen groene energie + CO2 -neutraal gas te leveren in de plaats van grijze energie. U zult aan de levering niets merken, maar aan het milieu op den duur wel. Vandaar dat Energiedirect.nl vanaf het begin direct goed  heeft aangepakt, groene stroom en gas zonder poespas.

Energiedirect.nl gaat voor transparantie

Als u aangsloten bent of wilt overstappen naar een energieleverancier wilt u graag  weten hoe de zaken in mekaar zitten. U wilt de contract voorwaarden weten en natuurlijk ook wat voor voordelen er gekoppeld zijn aan het contract. Om u een idee te geven van de voordelen kunt u de onderstaande lijst doornemen:

  • U krijgt standaard 100% Wind en CO2-neutraal gas
  • Garantie op een scherpe deal. Dat geldt ook voor reeds bestaande klanten
  • Regelneef app-  helpt bij het regelen van uw energiezaken
  • Tankey app- klanten van Energiedirect kunnen goedkoper tanken bij aangegeven tankstations
  • De overstap wordt geregeld voor u( bevestiging, inloggevens, opzeggen van het contract, meterstanden, start levering)

Dit zijn slechts een paar voordelen die samen met het contract zorgen voor een ‘seamless’ ervaring bij Energiedirect.nl.

Vergoeding bij het sluiten van een 1 jaar cashback

Tot voor kort was de cashback vergoeding bij het sluiten van een 1 jaar contract nog €80,- . Het is inmiddels verruimd naar €90,-cashback  voor personen die de overstap willen doen. Dat betekent dat u naast de scherpe tarieven ook nog een EXTRA korting krijgt die meteen doorwerkt in de prijs.

Stel dat u een verbruik heeft van 1840 kWh voor groene stroom en 1000 m³ voor CO2 gas. U wenst te weten wat u gaat betalen bij de overstap. U gebruikt de rekentool en plaatst deze gegevens samen met het aansluitadres. Daarnaast selecteert u welk contract u wenst te kiezen. In dit geval het 1-jarig contract. Met aftrek van de éénmalige cashbackkorting betaalt u per maand €93,-( per jaar €1.115,-). Wilt u weten hoe voordelig u uit zal komen? Dan moet u met uw verbruikswaarden voor stroom en gas/aansluitadres gaan ontdekken. Heel simpel!

Opzoek naar voordeel? Blijf geregeld vergelijken

Deze aanbieding van Energiedirect.nl is een heel mooie, maar dat betekent niet automatisch dat het de beste is voor u. Daarom is het aan te raden om geregeld te vergleijken. Er zijn tal van andere energieleveranciers die ook energie aanbiedingen hebben met andere voordelen. Vergelijk op basis van uw behoefte en kies de juiste. GoedkoopsteEnergie.com geeft u alle ruimte en tools daartoe.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie