Cashback kortingen verhoogt bij Oxxio!

Oxxio is een energieleverancier die het redelijk goed doet op de energiemarkt. Oxxio was in het begin slechts een leverancier, maar produceert sedert 2008 ook zelf energie. Het bedrijf  kan hierdoor profiteren van schaalvoordelen en is in staat om u energie aan te bieden tegen een lagere prijs. Het klantenbestand is inmiddels gegroeid tot ruim 800.000. Kan het beter? Natuurlijk kan het beter en Oxxio werkt ook daar aan. Ze werven steeds meer particulieren en zakelijke klanten. Onderscheidt wordt er niet gemaakt. Oxxio wilt iedereen in Nederland bewust(er) om laten gaan met duurzame energie. Dat is dan ook één van de pijlers waarop de focus wordt gelegd. Wat kan Oxxio voor u betekenen? Oxxio kan u voorzien van betrouwbare groene stroom en gas tegen EXTRA scherpe prijzen. En dan ook nog de verhoogde cashback kortingen op vaste contracten.

Cashback kortingen verhoogd bij 1 jaar en 3 jaar vast contracten

Oxxio zet zich onvermoeibaar in om Nederland energie bewuster te maken en het lukt aardig. De contracten zijn aantrekkelijk en transparant, maar toch is er besloten om mensen die écht willen overstappen te stimuleren. Wat kan Oxxio nog meer doen? Oxxio doet gul en heeft per direct besloten om de cashback vergoedingen ter verhogen. De cashback korting bij een 1 jaar vast contract is verhoogd naar €250,-. Mocht u kiezen voor een 3 jaar vast contract dan komt u in aanmerking voor €275,- cashback korting. Deze cashback korting wordt éénmalig verrekend!

Wilt u in aanmerking komen?Stap dan over naar Oxxio volgens de gangbare procedure. Als alles netjes is komt het u alleen maar ten goede. Heeft u nog twijfels om over te stappen naar Oxxio? Dan kunt u de andere energieaanbiedingen bekijken op goedkoopsteenergie.com. U vindt er zeker wel een aanbiedingen die past bij uw voorwaarden. De energievergelijker op de website is ook een handige tool die u kunt gebruiken. U wordt dan in de gelegenheid gesteld om de energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Wees wijs en vergelijk!

 

 

Plaats een reactie