Cashback kortingen van tot €350,- bij de overstap naar Kampioen Groen, Pure Energie!

Nederland is aan het vergroenen en dat gaat best wel hard. Een paar leveranciers ‘claimen’ de groenste te zijn. Wie is dan in alle werkelijkheid de ‘groenste’ energieleverancier? Dat antwoord wordt gegeven door de Consumentenbond, Geenpeace en Natuur & Milieu. Die hebben 5 jaar op rij Pure Energie uitgekozen als de groenste der groenen. En terecht! Deze energieleverancier levert u gegarandeerd 100% groene stroom uit Nederlandse zon en wind. Pure Energie stelt u zelfs in de gelegenheid om te kiezen van welke windmolen u bijvoorbeeld graag uw windenergie van ontvangt. Als onbetwiste Kampioen willen ze u ook erbij betrekken en het voordeel van duurzame energiecontracten bewijzen. Om u te verwelkomen hebben ze voor de overstappers koninklijke Cashback kortingen.

 Cashback kortingen oplopend tot €350,- bij contracten van Kampioen Groen!

Pure energie is ècht de kampioen als het gaat om het opwekken en leveren van duurzame energie. En we nemen aan dat u als klant ook deelgenoot wilt zijn van een winnende partij. U krijgt bij deze leverancier groene stroom & CO2-gas tegen scherpe prijzen. Daarnaast hebben ze een welkomstcadeau voor de mensen die wensen over te stappen naar écht groen. Bent u ook een consument die wilt overstappen? Wilt een vast contract van Pure Energie? Dan heeft u keuze uit onder andere het 1 jaar, 3 jaar en 5 jaar contract (groene stroom & gas) van Pure Energie. Aan elk van de ze contracten is er een Cashback korting gekoppeld voor de overstappers. Elke nieuwe klant krijgt namelijk per jaar/ per aansluiting(stroom of gas) niet minder dan €35,- korting! Hoe langer uw contract, hoe hoger uw korting. Vooral als u kiest voor beide aansluitingen!  In het onderstaand tabel kunt u de kortingen zien die u krijgt bij de diverse vast contracten.

Pure Energy 1 jaar3 jaar 5jaar
Cashback korting (stroom&gas)€ 70,-€ 210,-€ 350,-
Cashback korting (stroom of gas)€ 35,-€ 105,-€ 175,-

Spreken de Cashback kortingen u aan? Wilt u weten hoeveel EXTRA voordeel erin zit voor u? GoedkoopsteEnergie.com helpt u om dit te onderzoeken. Op de website vindt u de energievergelijker.  Hiermee kunt u op basis van uw verbruikswaarden voor stroom & gas en het  adres een  gemiddeld te betalen factuurbedrag berekenen. Dit bedrag kan het factuurbedrag zijn gedurende uw contractperiode. Bent u nog overtuigd? Wilt u het vergelijken met andere aanbiedingen van leveranciers? Bekijk dan ook de andere aanbiedingen op de website en kies uiteindelijk het contract met het meeste voordeel. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie