Cashback korting Essent weer verhoogd: nú €250,- i.p.v. €240,-

De energiemarkt is vrij concurrerend. De energieleveranciers doen hun uiterste best om zoveel als mogelijk klanten te overtuigen en vast te leggen. Essent is ook leverancier en producent van ‘groene’ stroom en CO2 gecompenseerd gas. Dat betekent dus dat ze ook hun eigen producten en contracten aanbieden. Doordat ze grotendeels zelf energie opwekken zijn ze in staat te bezuinigen op meerkosten. Dit werkt natuurlijk door in hun tarieven. U krijgt stroom en gas geleverd tegen de scherpste tarieven. Verder heeft Essent ook gevoel voor de natuur. Ze proberen zoveel als mogelijk verspilling van grondstoffen en energie te voorkomen tijdens de productie. Het milieu blijft zoveel als mogelijk onaangeraakt of wordt hersteld. Essent wordt met recht de duurzaamste leverancier genoemd. Samengevat zijn ze duurzaam en voordelig dus! En het voordeel stopt niet, want de Cashback korting horende bij het 1 jaar Groene Stroom & Prijs Zeker contract verhoogd.

Cashback Korting Essent 1 jaar contract weer omhoog!

Voor 2018 zijn er verhogingen geprojecteerd als het gaat om energie. De belastingen (ODE en energiebelasting) gaan de energiefacturen met gemiddeld €70,- omhoog doen gaan. Het is dus weer de buikriem strakker trekken. U kunt dus nú nog ervoor zorgen dat u dat goed en voordelig  regelt voor de komende periode. Essent heeft diverse contracten die u bekijken alvorens u besluit over te stappen naar deze leverancier. Het contract dat nu gelijk in het oog springt is het 1 jaar Groene Stroom en Gas Zeker Contract. Dit 1-jarig energiecontract houdt in dat u vaste , voordelige leveringstarieven en geen prijsstijgingen tegemoet mag zien gedurende het jaar. Daarnaast is de Cashback Korting verhoogd van €240,- naar €250,- . Een EXTRA voordeel om te benutten gezien de aankomende verhogingen.

Wilt u overstappen voor de verhoging? Goedkoopsteenergie.com staat u bij in het geval u dit voordeel wilt benutten. U kunt gebruik maken van de energievergelijker om ten eerste zeker ervan te zijn dat het voordeliger is dan de andere contracten. U voert uw verbruikswaarden en gegevens in en laat de vergelijker een berekening maken. Binnen enkele ogenblikken heeft u een beeld van het te betalen bedrag op maand-/jaarbasis (Cashback Korting ook verrekend). Is dit iets voor u? Dan wordt de overstap verder voor u geregeld conform de regels. Wilt u zeker zijn van het voordeel? Dan kunt u ook de andere energieaanbiedingen bekijken en zelf een conclussie trekken.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie