Brengt mijn energieleverancier mij op de hoogte voordat mijn energiecontract afloopt?

Over het algemeen brengt uw energieleverancier u niet op de hoogte wanneer uw contract afloopt, wel kunnen ze u een verlengingsaanbod doen via de mail of telefoon. U kunt zelf het beste bijhouden wanneer uw energiecontract ten einde loopt, noteer het bijvoorbeeld in uw agenda of telefoon. Beter nog plak een gele post it op uw koelkast zodat het u sneller opvalt wanneer uw einddatum in zicht is.

Welke energieleverancier biedt u de goedkoopste energie?

Is het nu het geval dat uw einddatum in zicht is? Of al verlopen is? Dan kunt u weer opnieuw beginnen met het zoeken naar de goedkoopste energie. De energie aanbiedingen veranderen per half jaar dus de kans is groot dat uw huidige energieleverancier nu niet meer de goedkoopste energie levert. In dat geval betaalt u dus teveel want de energietarieven zijn alweer gedaald. De besparing kan een tientje per maand schelen maar ook meer en dan spreken we van honderden euro’s per jaar dat u goedkoper uit kunt zijn.

Vergelijk de energietarieven met uw energieverbruik en bespaar direct

Door uw eindafrekening te raadplegen zult u uw verbruik in energie en gas kunnen vinden, met dit verbruik kunt u in het overzicht die de energievergelijker u toont verschillende goedkope aanbiedingen vinden. Veel consumenten plegen ook een telefoontje naar de klantenservice van hun huidige energieleverancier met de vraag of zij ook een goedkopere aanbieding aan hun kunnen doen, in de regel gaat het om een magere korting. Veel consumenten besluiten dan ook om over te stappen terwijl ze het liefst bij de huidige energieleverancier blijven. Energieleveranciers focussen namelijk op nieuwe klanten die wel een goedkopere energie aanbieding krijgen.

De hoogste actiekorting in energie gaat naar..

Daar kunt u uw voordeel mee doen en zoeken naar de hoogste actiekorting die een bepaalde energieleverancier u kan bieden. Het overstappen is gratis en de nieuwe energieleverancier neemt u het administratieve proces uit handen dus u kunt met een gerust hart kiezen voor de goedkoopste energie van de goedkoopste energieleverancier. Wanneer u start met energie vergelijken zult u ook in het overzicht kunnen bekijken hoeveel u exact minder gaat betalen voor uw energiekosten. U maakt daarop een keuze voor een bepaalde energieleverancier die u het meeste aanspreekt.

Alle energie aanbiedingen 2016/2017 op een rijtje

GoedkoopsteEnergie.com verzameld voor u de goedkoopste energie aanbiedingen zodat het voor u makkelijker word om te bekijken waar u precies moet zijn als u wilt besparen op uw energierekening. Alle energieprijzen van dit jaar (2016) en volgend jaar (2017) zijn in de energievergelijker opgenomen. U profiteert direct van de goedkoopste energie en pakt gelijk de hoogste korting op GoedkoopsteEnergie.com.

 

Plaats een reactie