Bonus van tot €150,- bij contract DELTA, groene stroom uit Zeeland

DELTA weet wat Nederland nodig heeft qua energie. Groene energie op zijn best. En dat zit goed in de provincie Zeeland. Zon, zee en strand betekent een zonnig vooruitzicht. Precies dat betekent DELTA voor de energiemarkt. Deze energieleverancier levert uitsluitend groene stroom(Windstroom) uit Zeeland. De kracht van Wind zit in Zeeland en daar wordt dus met alle trots gebruik van gemaakt door DELTA.

DELTA presenteert u Groene Energie uit Zeeland

Op de energiemarkt past DELTA een no-nonsense strategie die ervoor zorgt dat u krijgt waar u recht op heeft: Groene Stroom. Eerlijke groene stroom die ook nog goedkoop is. Wat voor garanties biedt DELTA de consument? DELTA biedt al haar klanten en toekomstige klanten het volgende aan:

  • 100% groene stroom( Windstroom)
  • Voordelige tarieven die worden vastgelegd voor u
  • Zekerheid en gemak, als DELTA-klant heeft u geen zorgen
  • Bewust en duurzame omgang met energie
  • Kosten besparing( door de voordelige tarieven houdt u een aardig cenhtje over)
  • Overstapservice die soepel is en ALLES regelt voor u

Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat DELTA een speler is waarmee er wel degelijk rekening mee gehouden moet worden. U hoeft dus niet te twijfelen om te kiezen voor duurzame energie afkomstig uit Zeeland.

Afbeeldingsresultaat voor delta energie afbeeldingen

Overstappen moet een weloverwogen stap zijn

Het overstappen heeft ten eerste te maken met bezuinigen/besparen. Indien u merkt dat u teveel betaalt voor energie mag u overstappen. Bij DELTA gaat u bijvoorbeeld veel minder betalen aan het eind van de maand en krijgt zelfs een bonus van tot wel €150,- bij het overstappen.

U heeft het recht om energie  te vergelijken. Gebruik uw verbruikswaarden voor stroom & gas/ het leveringsadres en bekijk de tarieven. Op basis van de uitkomsten kunt u zelf het voordeel onderscheiden. Er worden dagelijks veel energie aanbiedingen geplaatst, maar het ligt aan u om het beste voor uzelf te kiezen.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie