Blijvend voordeel bij Energiedirect.nl

Energiedirect .nl staat sedert de oprichting van het bedrijf puur in dienst van de consument.  Het regelen van uw energie moet veel directer kunnen en dat doet Energiedirect.nl voor u. Het regelen moet tot in huis of op de werkplek zelf, direct en online geregeld kunnen worden tegen scherpe tarieven . Energiedirect.nl is van mening dat een ieder van hetzelfde scherpe aanbod moet genieten . De garantie krijgt u als klant dat u goed zit  als er net een contract is getekend , maak ook bij contracten van een jaar of zelfs veel langer . Het streven is altijd hetzelfde beste bod te geven aan bestaande én nieuwe klanten . Energiedirect.nl levert stroom en gas vanaf € 119,- per maand.  Zeker de moeite te waard om te vergelijken met de andere leveranciers om te weten als het voordeel hier zit.

Scoor je beste deal met Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is de mening toegedaan dat elke klant het beste verdient dat het bedrijf te bieden heeft . Hetzelfde beste bod kunt u verwachten als bestaande en nieuwe klant, geheel aangepast aan de hand van uw woonsituatie. Een scherp aanbod met vaste lage tarieven en standaard groene stroom . Daarbovenop pakt u niet alleen thuis , maar ook onderweg voordeel met de Tankey app. U krijgt 5 cent extra korting per liter  brandstof , bovenop de pompprijs . Speciaal voor de klanten van Energiedirect.nl bij bijna 200 aangesloten tankstations. Deze app kunt u als klant downloaden en direct gebruiken .

Energiedirect.nl bied de klant een goed assortiment van energieproducten aan . Het tarief voor 1 jaar vast voor groene stroom en gas is per jaar € 1.422,09 + € 50,- cashback bij het sluiten dit contract. Cashback is van tijdelijke aard. Het 2 jaar vast tarief voor groene stroom en gas is € 1.415,07 per jaar + € 100,- cashback. Het extra voordeel van cashback is tijdelijk van kracht. Energiedirect.nl is trotse sponsor van PSV en neemt hun ook mee tijdens deze actie. Voor 2 jaar vast groene stroom en gas betaalt u € 1.465,07 per jaar + PSV-shirt +€ 50,- fanstore tegoed. 

Klanten die het niet raadzaam vinden om zich nog te binden aan een lang contract heeft Energiedirect.nl het Flexibel contract . U betaalt maandelijks € 124,- voor groene stroom en gas .Deze kunt u op elk gewenst moment kosteloos opzeggen . De  prijzen voor het Flexibel contract wijzigen elk half jaar, in januari en in juli.

De kosten berekend voor de diverse contracten zijn conform een verbruik van 2900 kWH en 1300m³ gas. Om uw voordeel te berekenen kunt u dan inloggen en uw gegevens invoeren voor een juiste kostencalculatie .

Goedkoopsteenergie.com brengt consument en leverancier samen . Aanbiedingen voor energieproducten zijn er standaard op de site . Wees wijs en vergelijk .

 

Plaats een reactie