Blijf opgewekt met ENGIE Opgewekt

ENGIE Nederland is een bedrijf van wereldformaat die altijd een stap voor wilt zijn op de steeds veranderende wereld van energie. De eigen energiebronnen  worden stapsgewijs verduurzaamd en digitalisering wordt ingezet voor een beter inzicht. De klant van ENGIE heeft de regie in handen om hun totale energiekosten te managen en te optimaliseren . ENGIE heeft getoond de deskundigheid en ervaring in huis te hebben om voor hun klanten de (duurzame) energieoplossingen te realiseren . ENGIE levert haar energie vanuit  eigen bronnen met  super voordelige energietarieven. Met Engie Opgewekt kunt u over 3 jaar gemiddeld € 268,- goedkoper uitkomen . Vergelijk met de grootste energieleveranciers en zie het voordeel bij ENGIE!

ENGIE Helder

Engie biedt de klant voordelige groene stroom tegen scherpe tarieven . Er is keuze uit 1 jaar , 2 jaar of 3 jaar met vaste scherpe tarieven . Voor Helder 1 jaar betaald u € 1519,- per jaar( € 127,- per maand) zonder prijsstijgingen  gedurende dat jaar. Bij Helder 2 jaar betaalt u per maand € 125,- per maand (€ 1500,- per jaar) . Ook tijdens het 2 jarig contract wordt u niet opgeschrikt door prijsstijgingen, Het meest gekozen pakket bij ENGIE is Helder 3 jaar. Een aanbieding om te overwegen! U betaalt als klant per jaar een tarief van € 1486,- (€ 124,- per maand)  voor groene stroom en hoeft voor drie jaren geen prijsstijgingen te verwachten. Naast het super voordelig tarief heeft u nog een besparing van gemiddeld € 268 ,- over deze periode ten opzichte van de andere energieleveranciers.

Deze tarieven zijn op basis van een verbruik  van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas.

Naast het ENGIE Helder contract heeft het bedrijf conform de wetgeving ook modelcontracten die ze aanbieden aan de klanten . Het modelcontract kunt u op de site van ENGIE natrekken .

Check op www.goedkoopsteenergie.com voor de laatste aanbiedingen . Vergelijk op de site om uw voordeel te halen .

Plaats een reactie