Beste bod bij EnergieDirect.nl: €100,- cashback bij 2 jaar vast contract

Dagelijks komt u vast wel tal van energie aanbiedingen tegen die een scherpe prijs garanderen. Maar is dat alles dat u verwacht van uw energieleverancier? Zou u  niet een betere band willen opbouwen? Heden ten dage gaat het bij de consument om meer dan alléén maar een scherp tarief betalen bij het afnemen van groene stroom & gas. Het gaat om de extra inzet van het bedrijf doet om u tevreden te houden. EnergieDirect.nl weet precies wat u nodig heeft. Leest u zelf mee, dan kunt u bepalen als u eens of oneens mee bent.

EnergieDirect.nl geeft meer dan normaal

We kennen allemaal de advertenties: groene stroom & gas tegen de laagste tarieven. EnergieDirect zit inmiddels op een ander niveau. Ze kunnen u meer dan alléén een scherpe prijs aanbieden. U krijgt heel pakket bij het afsluiten van een contract. Van een scherp tarief tot en met 1 x 24 uur standby service. Het overall voordeel is niet te venaren door de concurrentie. Gewoon proberen.

2 Jaar contract met €100,- cashback bij EnergieDirect.nl

Op zoek naar een nieuw contract? Bekijk dan het 2 jaar contract voor groene stroom & gas van EnergieDirect.nl. Het houdt onder andere in:

  • 100% Groene Windstroom en CO2 -neutraal gas 
  • Regelneef App- u kunt geheel op uw tijd al uw energiezaken regelen
  • Tankey App- u kunt bij aangesloten tankstations goedkoper tanken( tot 5 cent minder per liter)
  • Blijvende scherpe deal ( ook voor trouwe klanten)’
  • Overstapservice
  • €100,- Cashback bij overstap en keus op 2 jaar contract

Heel mooi samengevoegd pakket! Dit zal zeker beter zijn dan uw huidig contract. Of niet? Het wordt echt wel tijd om over te stappen.

Vergelijken van energie is iets dat u zeer regelmatig moet bezigen. Wanneer het tijd is om over te stappen verliest u dan zeer weinig of geen tijd bij het nemen van een besluit. De energie aanbiedingen kunt u vinden op GoedkoopsteEnergie.com. Bekijk en neem het besluit om over te stappen. Bespaar tientallen euro’s door de overstap te wagen. Iedereen doet het.

Wees wijs en vergelijk! 

Plaats een reactie