Bespaar €150,- tijdens ‘Voor de Wind weken bij Engie’

Het is inmiddels November, energiemaand. Alle energieleveranciers doen vanaf nu dus EXTRA hun best om zoveel als mogelijk klanten aan te trekken. Engie doet daar ook lekker aan mee. Deze energieleverancier produceert en levert zo ook haar eigen duurzame energie. Ze produceren middels zonneparken, waterkracht en windmolenparken hun duurzame energie. Hun huidige campagne is EXTRA gericht op de verkoop van windenergie. Een besparing is voor iedereen een welkome zaak en als het gedaan kan worden op een milieuverantwoorde manier is dat helemaal goed. De campagne ‘Voor de wind weken bij Engie’ is een unieke gelegenheid voor deze leverancier om hun contracten te verkopen met wat extra voordeel. Het voordeel komt in de vorm van een cadeau of een korting. Bij het 3 jaar vast contract van Engie krijgt u bijvoorbeeld een Cashback korting gedurende deze periode.

Cashback korting van €150,- voordeel bij Engie

De laatste maanden van het jaar gaan vaker hand in hand met de stijging van bepaalde kosten, waaronder die van stroom & gas. Engie wilt als leverancier u het gehele jaar door voordeel laten halen en dat kan.Hun contracten zijn zodanig opgebouwd dat het voordeel niet alleen in de prijs zit, maar ook in de extra’s. U krijgt bijvoorbeeld een persoonlijk account en de Engi App erbij. Deze app geeft u een real-time inzicht in uw verbruik. Dit krijgt u bijvoorbeeld bij het sluiten van het 3 jaar contract. De komende periode krijgt u bij het sluiten van een 3 jaar contract groene windstroom (uit de Noordzee)geleverd.

Men plaatst windenergie tijdens deze campagne op de voorgrond. Engie weet dat het 3 jaar vast pakket voor groene(wind) stroom & CO2-gas, maar wilt u toch EXTRA trakteren op een Cashback korting van €150,-. U krijgt deze korting bij de eerste afrekening op uw jaarnota uitgekeerd. En gedurende de contractperiode betaald u verder lage tarieven.

GoedkoopsteEnergie.com helpt u graag op weg om deze deal af te sluiten met Engie. U maakt gebruik van de energievergelijker op de website om uw gemiddeld te betalen factuur te laten berekenen. Hoe doet u dat? U vult uw verbruikswaarden voor stroom & gas in samen met het het adres. Op basis hiervan wordt er een schatting gemaakt. Bent u nog niet onder de indruk van het voordeel? Dan kunt u meerdere leveranciers toetsen. Blijkt het dat Engie toch de betere , kan het proces verder afgehandeld worden door ze. U kunt tijdens deze periode ook de andere energieaanbiedingen bekijken op de website van GoedkoopsteEnergie.com.

Plaats een reactie