Anna, de slimme thermostaat van NLE bespaart met u mee! Anna helpt vanaf €4,99 per maand

Praten we over de grootste onafhankelijke energieleverancier dan refereren we naar NLE. In Nederland doet NLE al jaren heel gode zaken op de energiemarkt en sinds kort ook op de telecommarkt(breedband en mobiel). NLE is een ervaren energieleverancier. De resultaten die NLE heeft geboekt zijn opzienbarend en ze weten niet wat stoppen betekent. Het doel is om altijd met een apart product te komen en de markt totaal op zijn kop te zetten. En het lukt! Ze zorgen voor vernieuwingen op de energie-en telecommarkt die voordelig kunnen zijn voor u. NLE helpt op diverse manieren bij het besparen en dat delen ze ook heel graag met u. Anna is ook één der producten van NLE die heel effectief is bij het besparen. Daarom biedt NLE u het Anna- contract aan. Wilt u meer daarover weten? Leest u dan mee.

Met Anna in huis wordt besparen leuker (vanaf €4,99 p/mnd)

Door de dagelijkse drukte is het soms moeilijk om een vast patroon strict op te volgen. Op bepaalde dagen kunt u wel letten op zaken die het energie- en gasverbruik verhogen. En andere dagen dan weer niet. U merkt het vast wel aan uw factuur. NLE heeft een heel handige assistent die u kan helpen om het wel goed te regelen. Dat is Anna. Anna is niets anders dan de slimme, super simpele thermostaat. Hoe werkt Anna? Anna is leergierig en gaat vanaf de installatie flink in de leer. Het registreert uw verbruiksgedrag en stelt de temperatuur vrijwel direct in. Uw levenstijl wordt door Anna eigen gemaakt en ze weet dan in welke mate uw huis opwarmt en afkoelt. Na de opgedane kennis is Anna gereed om uw de taak van u over te nemen. Besparen van energie en gas wordt nu constant in de gaten gehouden.

Vaker weg dan thuis, hoe werkt Anna dan? Anna is slim en heeft een Geo-Fence optie. Met een signaal van uw mobiiel weet aan als u onderweg bent naar huis of vertrekt uit huis. Ze schakelt dan zichzelf aan of uit en doet haar werk. U leest het goed. Anna doet het voorbereidend en afsluitend werk voor u. De aangesloten apparaten worden aan of uit gemaakt. Anna heeft verschillende modi die gekozen kunnen worden(comfort, eco of green crusader). Elk heeft een focus op het besparingsplan van u. Naast stroom wordt ook uw gasverbruik door Anna in de gaten gehouden. En daarmede ook uw CO2-uitstoot, alles wordt aanzienlijk omlaag gebracht door strakke controle. Alle vastgelegde persoonlijke data van u is ook nog goed beschermt. Alles dat Anna opslaat wordt niet doorgespeeld aan derden. Die garantie geeft NLE u.

Hoe komt u aan Anna?

Anna wordt door NLE aan u aangeboden middels een contract. Dat is het Anna-contract. Dit is een 3 jaar contract van NLE waarbij u de diensten van Anna voor SLECHTS €4,99 per maand ter uwer beschikking heeft. U kunt ervoor kiezen om zelf Anna te installeren of het te laten installeren door een monteur(er komen wel éénmalige kosten van €70,00 bij). Anna is dan in huis en het besparen kan beginnen(** de voorwaarden checken om Anna aan te vragen).

Goedkoopsteenergie.com heeft energieaanbiedingen van meerdere leveranciers zodat u kunt vergelijken welke de geschikte is.  Het ligt in de bedoeling dat u de energievergelijker op de website gebruikt om uw voordeel te identificeren. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie