Alles in 1 pakketten binnenkort ook via Oxxio af te sluiten

Oxxio breidt zijn producten aanbod uit. Dit bedrijf staat bekend om de goede positie die zij bezetten op de energiemarkt, maar gaan ook andere wateren betreden binnenkort. Nu gaan ze ook internet, televisie en telefonie doen. Dat past allemaal in het straatje om een dienstverlener te worden. Binnen niet al te lange tijd is Oxxio het derde bedrijf dat gaat voor diversificatie en dus ook een concurrent wordt op de Alles-in- 1 markt. NLE en Delta hebben eerder ook al de stap gewaagd om de telecommarkt te betreden. Alle 3 bedrijven hebben in gemeenschap dat ze van oorsprong energieleveranciers zijn.

Oxxio voegt nieuwe diensten toe

Oxxio heeft ten doel om zich meer te presenteren als een echte dienstverlener. Vandaar dat men het aanbod van diensten wilt gaan uitbreiden. Dat is logisch! Door ook internet, tv en bellen aan te bieden plaatst het bedrijf zichzelf in de positie om een echte dienstverlener te worden. Op termijn zal Oxxio dus mogelijk nog meer diensten toevoegen aan het assortiment.

Echter geeft Oxxio niet prijs wat de vervolgstappen mogelijk kunnen zijn. Ook is het niet duidelijk als dochteronderneming Eneco gevraagd zal worden om Alles in 1 pakketten namens Oxxio aan te bieden. Hetgeen nú al duidelijk wordt gemaakt door Oxxio is het feit dat ze wel gaan voor concurrerende prijzen. Als klant mag u dus wel verwachten dat de prijzen scherp zullen zijn. Oxxio maakt in haar propoganda bekend dat ze ‘Superslim’ en ‘Supervoordelig’ zijn. Het moet dus duidelijk terug te zien zijn in hun nieuwe diensten.

Marktonderzoek verricht door Oxxio

Het besluit om Alles in 1 pakketten aan te bieden is niet van de één of andere dag genomen. Er is wel degelijk onderzocht als het wel goed zal zijn om deze markt te betreden. Uit onderzoek is gebleken dat klanten Oxxio wel zien zitten op de telecommarkt. De consument heeft namelijk graag dat er een combinatievoordeel aan wordt gekoppeld. Het wordt bovendien een stuk simpeler voor de reeds bestaande Oxxio klanten: ze kunnen ALLE diensten afnemen bij dezelfde aanbieder.

Delta en NLE krijgen gedegen concurrentie

Voor Oxxio hebben NLE en Delta reeds de durf gehad om de telecommarkt te betreden. Ze zijn reeds geruime tijd al bezig om hun klanten te faciliteren met energie en telecom. Oxxio zal ze dus nu ook op de telecommarkt vergezellen en een leuke concirrentiestrijd voeren. Uiteindelijk zal de consument er profijt uit moeten halen. Hopelijk krijgt men dan zeer concurrerende abonnementsprijzen.

Energie blijven vergelijken

Oxxio zal op termijn een andere markt betreden, echter moet er nog wat werk verricht worden alvorens de Alles in 1 pakkketten beschikbaar zijn. Er is tot op dit moment nog geen informatie vrijgegeven door Oxxio over een mogelijke streefdatum. Geen nood. Maakt u zich dan nog meer bekend met Oxxio en stap alvast over naar Oxxio energie. Door simpelweg energie te vergelijken zult u al gauw merken dat Oxxio voordelig is. Dat staat vast in de energievergelijker. Stap alvast over naar Oxxio en geniet kortingen die kunnen oplopen naar wel €400.- per jaar. Maak gebruik van uw recht en profiteer. Goedkoopsteenergie.com staat klaar om u van dienst te zijn.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie