Aanbieding: Essent geeft welkomstkorting bij vast contracten

Essent is een leverancier die elektriciteit , gas en andere energieproducten ,waaronder zonnepanelen levert aan meer dan 2 miljoen klanten in Nederland en België. Het bedrijf levert meer dan energie aan de samenleving. Essent heeft een passie voor comfortabel leven en heeft als doel deze passie te delen met al onze klanten . Wilt u al lang het gevoel van geborgenheid en een fijn thuis gevoel ervaren ? Dan kan Essent u op het juiste pad brengen. Essent inspireert haar klanten altijd en heeft een pragmatische benadering als het gaat om comfortabel en energiezuiniger leven .

Essent vol van ambitie

Als bedrijf heeft Essent de ambitie om de meest vertrouwde en best presterende energiepartner te zijn voor al haar klanten . Dit geldt voor de consumenten , ondernemingen en organisaties ( gemeenten en provincies). De klanten verdienen de beste dienstverlening en dat biedt Essent . Deze partner biedt klanten innovatie, duurzaamheid en eerlijkheid. Om succesvol te ondernemen als bedrijf , is het van belang dat onze klanten tevreden zijn (maatschappelijk ondernemen).

Tijdelijk heeft Essent de volgende aanbiedingen voor energie lopen :

Bij de keuze van het 1 jaar vast contract bij Essent betaald u € 979,57 per jaar voor 100% groene energie en CO2 gecompenseerde gas + krijgt u de welkomstkorting van € 120,-. Dit bedrag wordt afgterokken van het jaarbedrag.

Kiest u voor 3 jaar vast bij Essent dan betaald u € 1032,91 per jaar voor 100 % groene energie en CO2 gecompenseerd gas + de € 200,- welkomstkorting . Ook deze éénmalige korting wordt afgetrokken van het bedrag.

De bedragen zijn op basis van een verbruik van 1840 kWh en 1100 m³, met een enkel meter.

Deze zijn heel mooie aanbiedingen van Essent , maar is deze leverancier de goedkoopste leverancier voor uw behoeften en situatie? Er zijn meer dan 20 aanbieders van energie met allen concurrerende tarieven en aanbiedingen . Bent u benieuwd naar wie de allergoedkoopste voor u is ? We kunnen u helpen met het vergelijken . Ga naar de onafhankelijke energievergelijker en volg de stappen .

Goedkoopsteenergie.com is de website met de laatste aanbiedingen op het gebied van groene energie. We zijn er om u te helpen met de bewuste keuze voor u . Wees wijs en vergelijk!

 

 

Plaats een reactie