3 Jaar Groene Stroom & Gas Zeker Essent pakket levert GRATIS Hue pakket op!

Wilt u voor langere tijd uw energiezaken goed regelen? En moet het een uitstekend pakket zijn? Bekijk dan de opties om over te stappen naar Essent. Bij een 3 jaar contract van Essent die helemaal goed is voltooid krijgt de aanvrager een Philips Hue startpakket erbij. Het startpakket bestaat uit 2 x color lampen E27, een bridge en ook een Sensor. De bridge die u erbij krijgt zorgt ervoor dat u uw ledlampen vanuit een afstand kunt aandoen of uitdoen. Ideaal als u de lichten aan of uit wilt doen bij aankomst/vertrek. Zolang u een stabiele WiFI netwerk heeft in huis is het mogelijk om vanaf elke locatie uw Philips Hue lampen te bedienen.

3 Jaar Groene Stroom & Gas Zeker Essent pakket levert GRATIS Hue pakket op!

Wie wist dat je vanaf een mobieltje uw lampen zou kunnen dimmen, aanzetten en uitzetten? Klonk futuristisch , maar het is Philips gelukt om het te realiseren. Bij het afsluiten van een Essent 3 jaar contract ontvangt u een Philips Hue startpakket gratis. Mede door de goede reviews zijn er vele consument die enthousiast zijn over de Philips Hue. U kunt het zelf ook ervaren indien u kiest voor het 3 jaar Essent contract. Wist u dat het mogelijk is om uw verlichting af te stemmen op uw humeur? Wilt u een echte Zen omgeving opzetten thuis? Dan zal de Hue u helpen. U kiest de kleuren die u tot rust brengen en stelt de Hue in om deze te weergeven.

Elke dag een kleurenpalet maakt het leuker thuis

Wilt u extra vrolijke kleuren hebben in de woonkamer? Verander met een simpele druk op de knop dan de kleur in rood of geel. Zo verandert u dan binnen enkele tellen de sfeer in huis. Feestje thuis? Ook hiervoor kunt u toepasselijke verlichting regelen. Heeft de standaard set al uw verwachtingen overtroffen? Dan wordt het tijd om uit te breiden. Schaf dan en aanvullend pakket aan voor gebruik in de slaapkamer of studeerkamer.

Kortere looptijden met andere voordelen

Om de Hue gratis te krijgen zal u moeten overstappen naar het 3 -jarig Essent pakket Groene Stroom & Gas Zeker. Maar niet een ieder wilt zich zo lang binden aan een contract. En terecht. Het kan voorkomen dat er een ander korter contract met voordelen zich presenteert die beter past bij uw situatie. Energie vergelijken kan u betere inzichten geven over de stand van zaken op de energie markt. Met een simpele energievergelijking ontdekt u al gauw welke energie aanbieding het best zal werken voor u. Er is altijd een aanbod die u zal aanspreken. Probeer het!

Plaats een reactie