20% Korting op stroom +10% korting Gas tijdens de Nuon Kantoor aan Huis -actie (1 jaar contract)

Voor de zelfstandige ondernemer die van huis uit werkt is het vaak passen en meten om uit de kosten te komen. Een besparing op welke wijze dan ook is heel goed, omdat het geld dan gebruikt kan worden om te sparen of weer te investeren. Wat als u weet dat er een energieleverancier is die ook voor deze groep een speciale deal heeft? Dat is er en wel bij de energieleverancier Nuon. Speciaal voor de zzp’ers ( zo worden ze genoemd) heeft Nuon een heel voordelige propositie.  Ze hebben het zeer toepasselijk het Kantoor-aan- Huis pakket voor zzp’ers genoemd. Dit pakket is zorgvuldig samengesteld en heeft voordelen die de zzp’er zeker zullen aanspreken.

Is de zzp-deal van Nuon ook voor u?

Bent u een zelfstandige ondernemer die op zoek bent naar een op maat gesneden contract voor groene stroom en gas? Heeft u ook door dat het besparen op energiekosten mogelijk is en moet?Dan zal u in Nuon een partner vinden die u op de juiste manier zal bijstaan om te besparen op energiekosten. En dat start simpelweg met het vergelijken van energie. U weet wat u nu uitgeeft aan energiekosten. Bereken met uw verbruikwaarden voor stroom en gas de prijs bij Nuon. De prijs bij Nuon is vast lager Tevreden met het resultaat? En loopt uw huidig contract ten einde? Dan mag u gerust overstappen. Alvorens dat te doen mag u natuurlijk de spelregels voor een goede overstap doornemen. U bent dan op de hoogte van de voorwaarden van het contract.

Voordelen van het Kantoor-aan-Huis pakket

Dit pakket biedt de zzp’er een paar voordelen, waarvan onderstaande uit deel van uitmaken. Deze zijn:

  • Korting van 20% op de variabele leveringskosten
  • 10% Korting op de leveringskosten voor gas (variabele)
  • De prijs blijft vast, geen prijsstijgingen
  • U krijgt voor de afloop van het contract een nieuw aanbod
  • U krijgt stroom en gas tegen een vaste prijs voor ten hoogste een jaar

Deze voordelen zijn zeker een motivatie om over te stappen. Neem dus de spelregels in acht en stap over indien de mogelijkheid daartoe bestaat. **Let wel: de kortingen zijn op de variabele leveringskosten, dus niet op de vaste leveringskosten, netbeheerkosten of heffingen van de overheid.

Vergelijken van energie moet een gewoonte worden

Om zeker van te zijn dat u dat u geen voordelen mis loopt gaat u om de zoveel tijd moeten vergelijken. Op deze manier bent er dan zeker van dat u consistent kan profiteren van de aanbiedingen. Elke willekeurige energieleverancier kan een potentieel voordelig pakket aan u voorleggen. De sleutel daartoe is vergelijken en de beste te keizen. Maak vergelijken van energie en gas tot een gewoonte . GoedkoopsteEnergie.com helpt u heel graag bij het uitzoeken.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie