2 Jaar vast contract Energiedirect.nl levert EXTRA €150,- cashback op!

Er wordt een beeld geschetst alsof het regelen van energie een zeer ingewikkelde zaak zou zijn. Dat was mogelijk in het verleden zo, maar heden ten dagen is het zeker aanzienlijk verbeterd. De klanten krijgen nu de gelegenheid om via de verschillende energieleveranciers en onafhankelijke energievergelijkingssites over te stappen. En dat op een zeer simpele manier.

Energie regelen kan dus eenvoudiger en zeker ook voordeliger. Een leverancier als energiedirect.nl maakt zich bijvoorbeeld heel sterk voor. Ze commiteren zich eraan om u groene stroom & CO2-gas te leveren zonder poespas. Gewoon direct veel voordeel in één keer.

Grijs of toch liever groen?

Elektriciteit werkt precies hetzelfde. Maakt niet uit als het nou grijze of groene stroom is, maar de aarde merkt het wel. Hoe meer grijze stroom er wordt opgewekt, des te slechter het gaat met de aarde. Het liefst kunt u dus energie gebruiken met een groene bron van herkomst. Energiedirect.nl voorziet in die specifieke behoefte: groene energie. Dit krijgt u geleverd zonder een extra te betalen ten opzichte van uw huidige factuur. Integendeel krijgt u na een goed afgeronde overstap een korting vanaf de werkelijke prijs.

Zelfstandig regelen van energiezaken

Energiedirect.nl probeert het u steeds makkelijker te maken. Deze partij probeert in dat kader dus ook altijd innovatief en dynamisch te blijven. Zo kunt u overal en altijd zelfstandig uw energiezaken regelen met de speciale app die er is gemaakt. Dat is namelijk de Regelneef app. Die kunt u laten installeren op uw pc, laptop, tablet en zelfs op uw mobiel. gewoon alles leveren vanuit uw broekzak. Proeft u de verlaging van uw termijnbedrag al?

2 jaar contract met €150,- korting en andere voordelen

Van energiedirect.nl mag u profiteren van diverse contracten met verschillende kortingen en voordelen aan gekoppeld. Een goed voorbeeld daarvan is het 2 jaar vast contract van energiedirect.nl. Wat krijgt u daarbij? U krijgt onder andere groene stroom tegen een zeer sherpe leveringstarief. Daar het een 2 jaar contract is zullen de tarieven voor die periode vast zijn. Daarnaast krijgt u alle tools in handen om zelf uw energiezaken te regelen middels de Regelneef app. Een ander voordeel is dat u met de Tankey app goedkoper kunt gaan tanken bij aangesloten servicestations. Op de liter krijgt u wel tot 5 cent korting. Bekijk dus de voorwaarden waaraan u moet voldoen en stap online over indien mogelijk.

Vergelijk energie om écht te besparen

Naast het gebruiken van bespaartips in huis kunt u ook nog energie vergelijken om minder te betalen voor afname van stroom. Dat doet u door uw persoonlijke gegevens in te vullen in de rekentool. Onder persoonlijke gegevens verstaan wij onder andere: het verbruik, het adres en de postcode. Natuurlijk kiest u ook de duur van het contract. Alle energie aanbiedingen op basis van de door u ingevoerde informatie krijgt u dan gerangschikt naar voordeligheid. De voordeligste en/of goedkoopste energieleverancier ziet u aan top. Ga voor een besparing van tot wel € 450,- of meer.

Wees wijs en vergelijk!

 

 

Plaats een reactie