1 jaar vast contract (vanaf €82,51p/mnd) + €110,- kom erbij bonus bij NLE, zeker een goed idee!

De NLE ( voorheen de Nederlandse energiemaatschappij) heeft ruime ervaring op de energiemarkt. Nu zijn ze zelfs aanbieder op de Nederlandse telecommarkt, maar de ‘corebusiness’ is natuurlijk nog steeds energie. Deze leverancier werkt voor haar klanten. Het  idee achter NLE is om alles zo simpel mogelijk te houden voor u. Als grootste onafhankelijke energieleverancier heeft NLE zichzelf atijd als een uitdager op binnen de markt gedragen en zal dit blijven doen. Door met nieuwe producten en mogelijkheden te komen houden ze de markt scherp. NLE is ook zeer direct als bij aanbieden van prijzen. Ze houden die zeer marktconform en scherp. Ligt er een voordeel voor u bij NLE? Best mogelijk!  Dat kunt u zelf onderzoeken. Bekijkt u alvast een recente aanbieding van NLE.

NLE aanbieding: 1 jaar vast contract van NLE + €110,- kom erbij bonus

NLE is aanbieder van groene stroom(Nederlandse wind) en CO2 gecompenseerd gas. Ze bieden diverse producten (contracten) aan die vaak genoeg ook nog een EXTRA voordeel aan gekoppeld hebben. NLE heeft nu een aanbieding lopen voor bij het sluiten van een 1 jaar vast contract van NLE.  U komt bij het sluiten van dit contract in aanmerking voor de €110,- kom erbij bonus. Dit  bedrag wordt aan het eind verrekend. Om u een beter beeld te geven zullen we aan de hand van een voorbeeld het voordeel weergeven. We zullen een verbruik van 1840 kWh voor groene stroom en 100 m³ voor CO2 gecompenseerd gas vasthouden. Op basis van deze verbruikswaarden betaalt u per maand gemiddeld €82,51 voor groene stroom + CO2 gecompenseerd gas. Op jaarbasis is dat gemiddeld €990,11. De bonuskorting wordt éénmalig afgetrokken van het factuur.

Aan de hand van het voorbeeld heeft u gezien dat er wel degelijk voordeel te halen is. Loopt uw contract tegen het eind aan? Of gaat u verhuizen? Bekijk dan deze aanbieding van NLE. Goedkoopsteenergie.com heeft naast deze ook andere  energie aanbiedingen van energieleveranciers. U kunt dan zelf vergelijken als bijvoorbeeld NLE het beste contract aanbiedt voor 1 jaar. Hoe doet u dat? Dat is simpel. Op de website van goedkoopsteenergie.com vindt u de energievergelijker ? Kies vervolgens de gewenste leverancier. U vult daar uw verbruikswaarden in voor stroom en gas in. Binnen enkele ogenblikken krijgt u een gemiddeld bedrag eruit. Dat kunt u dus mogelijk gaan betalen. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie