1 Jaar groene stroom via Oxxio

Elke energiedeal heeft voordelen. Maar niet altijd zijn die voordelen voldoende op basis van uw situatie. Dus is het zoeken totdat u de juiste vindt. Oxxio heeft bijvoorbeeld een heel voordelige deal die ze wensen te delen met de consumenten.Voor een 1-jarig contract van 100% groene stroom & gas betaalt u namelijk een zeer scherp tarief. Daarnaast ontvangt u ook nog een bepaald bedrag terug in de vorm van een cashback korting.

Uw persoonlijk verbruik kennen we helaas niet, dus kunnen geven we dan maar een globaal beeld. We pakken verbruikswaarden van 2500 kWh stroom en 1000 m³ stroom. Bij deze waarden heeft u een maandlijkse last van €113,- te betalen. De cashback korting is in dit geval ook al in het tarief berekend. Wilt u weten hoeveel u gaat betalen? Gebruik dan uw psotcode, huisnummer en het jaarverbruik om zelf te toetsen.

Oxxio 1 jaar. Wel of niet?

Oxxio blijft werken voor alle klanten. Het maakt niet uit als u klant bent of toekomstige klant. Feit is dat uw belangen worden bewaakt door Oxxio. Maar voor nu even de focus op klanten die op zoek zijn naar een nieuwe energieleverancier. Het kan zijn dat u ontevreden bent over uw haast afgelopen contract en herhaling wilt voorkomen. Maak dan een snelle vergelijking en kies voor  de 1 jaar Oxxio deal. Of sterker nog, kies voor meerdere deals voor een beter overzicht. U ziet welke deals dan het echte voordeel in zich hebben voor uw situatie. Is dat toch de Oxxio deal? Dan is uw volgende stap om de transactie te voltooien conform de voorwaarden. De keus voor een kortlopend contract is een ideale, omdat u na afloop van dat contract de wateren van de energiemarkt weer kan testen.

Ieder jaar energie vergelijken

Vergelijk op regelmatige basis energie. U hoeft het wiel niet uit te vinden om het voordeel aan uw zijde te krijgen. Volg het voorbeeld van de duizenden klanten en vergelijk energie. En om zich in die positie te verkeren keer op keer kunt u gerust elk jaar kiezen voor een 1 jaar contract. Dan mag u elk jaar energie vergelijken. Het advies is dus om niet te kiezen voor contracten die 3 jaren of langer lopen. De kans is groot dat u dan meerdere voordelen mis loopt. Binnen die periode zult u dan geen kosteloze overstap kunnen maken. Laat u niet pakken door de kortingen die u aangeboden krijgt bij langdurige contracten. Bekijk het geheelpakket dus altijd uitvoerig. Wilt u dan nog overstappen? Dan mag u de opstapboete op uw hielen verwachten. Die ontloopt u niet.

Goedkoopste energiedeals

Kies nooit in overhaast voor een nieuwe energieleverancier. Neem uw tijd om energie te vergelijken, want moeilijk is het niet. De goedkoopste energie aanbiedingen ziet u altijd aan top van de lijst. Tip: de top 5 aanbiedingen die u ziet op scherm zijn het voordeligst op basis van uw adres. dat wordt dus in kaart gebracht voor u. Waarom uw tijd nemen? Online overstappen moet u in alle rust doen, want uiteindelijk zal u dat contract hebben voor de duur van tenminste 1 jaar. U moet vooral een goed gevoel hebben van uw nieuwe energieleverancier. Toch geen tevreden gevoel? Dan heeft u dan nog de 14 dagen wettelijke bedenktijd om kosteloos te annuleren.

Plaats een reactie